Ļoti sulīga, aromātiska un neticami garda burkānu kūka iepriecinās ikvienu ēdāju ar savu garšu. Pamēģiniet!
Sastāvdaļas:
Biskvītam:
- 250 ml augu eļļas (saulespuķu vai rapša rafinētas eļļas)
- 180 g brūna cukura (var izmantot arī parasto, bet ar brūno būs aromātiskāk)
- 3 olas
- 1 ēdamkarote vaniļas cukura
- 250 g miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1/3 tējkarotes sodas
- 1/4 tējkarotes sāls
- 1 tējkarotes malta kanēļa
- 1/2 tējkarotes malta muskatrieksta
- 1/2 tējkarotes malta ingvera
- 2 250 ml glāzes rīvētu burkānu (apmēram 350 g mīkstas masas)
- 150 g valriekstu
Krēmam:
- 250 g krēmsiera
- 60 g pūdercukura
- 1-2 ēdamkarotes citrona sulas
- saujiņa valriekstu dekoram
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2